Αρης: Με φόρα απ' τις Σέρρες για τη δεύτερη σερί νίκη με Αστέρα

O Αρης μπαίνει στην τρίτη αγωνιστική με φόρα από την εμφάνιση και τη νίκη στις Σέρρες και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20:00, NSPRIME) θέλει να πετύχει την δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, που θα τον κρατήσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Αρης θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδο του στη φετινή σεζόν, όχι όμως μπροστά στους φιλάθλους του. Οι κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης θα παραμείνουν κλειστές εξαιτίας της τιμωρίας από το ματς της πρώτης αγωνιστικής στο Περιστέρι. Συμπτωματικά, ο Αρης είχε αντιμετωπίσει πάλι τον Αστέρα στη Θεσσαλονίκη πέρυσι την τρίτη αγωνιστική και μετά από άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες σε ΟΦΗ και Λαμία,
νίκησε 3-2 στο ντεμπούτο του Ακη Μάντζιου και ανέπνευσε βαθμολογικά.

Ο Αρης μετράει 8/8 διαδοχικές εντός έδρας νίκες κόντρα στον Αστέρα!

Γενικότερα η παράδοση δείχνει Αρη στα ματς με την ομάδα της Τρίπολης, καθώς από την ημέρα που ο Αρης επέστρεψε στη Super League, μετράει μόνο νίκες (8/8). Ο Ακης Μάντζιος σχεδιάζει να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα με μια μικρή αλλαγή. Τον Φαμπιάνο αντί του Βέλεθ, που τις τελευταίες μέρες  ταλαιπωρείται από ίωση.

Δεν έχει και λόγο να πειράξει τη βασική ενδεκάδα, καθώς με εξαίρεση ίσως τον Σίστο, που ακόμα δεν πατάει καλά, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Με τα δεδομένα αυτά, ο Κουέστα θα είναι στην εστία, στο κέντρο της άμυνας Φαμπιάνο και Μπράμπετς και οι Μάγιο, Φρίντεκ δεξιά και αριστερά. Μόντσου, Σιφουέντες και Μάνου Γκαρσία θα είναι στη μεσαία γραμμή σε μια τριπλέτα που θα δούμε πολλές φορές φέτος και στην επίθεση οι Ντιαντί, Σίστο (εκτός απροόπτου) και Μορόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News