ΑΕΚ Μεταγραφές: Παίζει δυνατά ο Νταβίντ Φοφανά, που δεν βρήκε χώρο στην Τσέλσι

Ο Νταβίντ Ντατρό Φοφανά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ένζο Μαρέσκα στην Τσέλσι, χθες στην deadline day των κορυφαίων πρωταθλημάτων δεν κατάφερε να βρεί ομάδα και εξετάζει το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ!

Η Τσέλσι κατάφερε να αδειάσει κάπως το ρόστερ της τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, με παίκτες που ο νέος της τεχνικός Ένζο Μαρέσκα δεν υπολόγιζε να αποχωρούν είτε ως δανεικοί είτε ως μεταγραφές. Αυτό δεν ίσχυσε όμως στην περίπτωση του Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά, ο όποιος δεν κατάφερε να βρεί ομάδα και τώρα στρέφεται σε άλλες επιλογές με μία απο αυτή να είναι η Ελλάδα και η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο Νιζαάρ Κινσέλα, ο 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός, ήταν σε συζητήσεις με τη Χόφενχαϊμ και τη Σάντερλαντ φτάνοντας σε συμφωνία με μία εκ των δύο, αλλά δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες.

Έτσι ο διεθνής επιθετικός πλεόν στρέφεται σε άλλες επιλογές με μία απο αυτές να είναι η χώρα μας, όπως και της Τουρκίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας και της Σαουδικής Αραβίας.

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν έντονο ενδιαφέρον της “Ένωσης” για τον 21χρονο επιθετικό, με τους “Κιτρινόμαυρους” να προσπαθούν να βρούν την “χρυσή τομή” με τον Φοφανά ώστε να προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις με τους μπλέ του Λονδίνου για δανεισμό με ή χωρίς οψίον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News