ΛΕΑΝΤΡΟ ΜΠΟΛΜΑΡΟ: Τον ανακοίνωσαν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Στο ΝΒΑ και στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεάντρο Μπολμάρο, με τον Αργεντινό γκαρντ να παίρνει την ελευθέρας του από την Μπαρτσελόνα και να ανακοινώνεται.
Επίσημα παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έγινε ο Λεάντρο Μπολμάρο, με τον Αργεντινό γκαρντ να ανακοινώνεται και να ξεκινά την πορεία του στο ΝΒΑ.
Λίγο μετά την αποδέσμεση του από τους «μπλαουγκράνα» ο 21χρονος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του. Ο Μπολμάρο είχε γίνει ντραφτ από του Νιου Γιορκ Νικς, όμως οι «Λύκοι» πήραν τα δικαιώματά του, αφού τον επέλεξαν στο νο23 του ντραφτ και πλήρωσαν το buy-out.
Ο νεαρός γκαρντ πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ και με την Εθνική ομάδα της χώρας του έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόσεφ: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου»
- Κι: «Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να εφησυχασθεί από το «εύκολο» 91-70
- ΟΦΗ: «Χρυσάφι» τα ταμεία του - Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει
- Διαιτησία: O Σότσα στo ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεύτερο σερί ματς ο Μέλερ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
