ΣΥΡΙΖΑ: Προκαλεί ανοιχτά τον Τσίπρα ο Κασσελάκης- «Ας τοποθετηθεί ανοιχτά όπως τον Φεβρουάριο»

Διαστάσεις πολέμου παίρνει η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, κυκλοφορεί την Κυριακή η εφημερίδα Real News. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Στέφανος Κασσελάκης πετάει το γάντι στον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρει:

«Ο Κασσελάκης πετάει το γάντι στον Τσίπρα: Αν θέλει μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στο χώρο μας, χωρίς “κύκλους” και διαρροές. Καθαρά και ανοιχτά όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτηση του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα.

Αυτό που διαφαίνεται είναι ένα σχέδιο για έναν νεφελώδες κέντρο αριστερός σχήμα “κουρελού” που φιλοδοξεί να συστεγάσει ηττημένα πολιτικά σχέδια είτε μιλάμε για το όλον είτε για ένα τμήμα του, ακόμα και σήμερα σημιτικού ΠΑΣΟΚ είτε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς.

Αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για μία ακόμη προεδρική εκλογή μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή μου, μπορούν να θέσουν επίσημα την πρότασή τους στην επερχόμενη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχει καμία κίνηση στρατηγικής πίσω από τη διαγραφή της κυρίας Λινού. Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα άλλο ξεχωριστό θέμα. Δεν διεγράφη γιατί κατήγγειλε την κυρία Λινού».

Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News