ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Σαββίδης απέρριψε πρόταση 20 εκ. Ευρώ της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια
Ο Ιβάν Σαββίδης απέρριψε πρόταση 20 εκ. Ευρώ της Μπενφίκα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση ύψους 20 εκ. Ευρώ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια από την Μπενφίκα, με τους Λουζιτανούς να αφήνουν στον Δικέφαλο ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.
Η πρόταση έφτασε στα γραφεία των πρωταθλητών και αμέσως γνωστοποιήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος απάντησε αρνητικά στους Πορτογάλους.
Την ίδια στιγμή, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Ράφα Σοάρες και Ιβάν Νάσμπεργκ, που έχουν αποδεχθεί προτάσεις των Βίμπογκ και Φαμαλικάο αντίστοιχα, με τον ΠΑΟΚ να τις αποδέχεται. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να αναχωρήσουν προς Δανία και Πορτογαλία για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες μεταγραφής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η ώρα των bad boys!
- Ολυμπιακός: Γεννάνε και οι... κο-κόροι του
- Τρομερό ξέσπασμα: Αταμάν και Γιαννακόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα το break
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ για το Europe Cup και το Ατλέτικο - Άρσεναλ
