ΑΕΚ Μεταγραφές: Κάτι τρέχει με τον Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Κράσνονταρ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Ρωσία, με την ΑΕΚ να αξιώνει 23 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει η μετακίνηση αυτή.

Τις τελευταίες ώρες, ρωσικά Μέσα κάνουν αναφορά για έντονο ενδιαφέρον της Κράσνονταρ να αποκτήσει τον Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ. Οι Ρώσοι δεν έχουν ακόμη κάποια πρόταση, με την «Ένωση» να αξιώνει 23 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του και ο ίδιος ο παίκτης 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, σύμφωνα με τα όσα γράφονται.

Σημειώνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» σε περίπτωση πώλησης του Γκαρσία δεν θα καρπωθούν όλο το ποσό, αλλά το 60%, καθώς το υπόλοιπο 40% ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τον ατζέντη του. Παράλληλα, η προθεσμία για μεταγραφές στη Ρωσία λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου, μια μέρα μετά από αυτή στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ δεν φαίνεται αρνητική σε πώληση οποιουδήποτε παίκτη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Αν, δε, υπάρξει πώληση του Γκαρσία, τότε θα αποκτηθούν δύο επιθετικοί και όχι μόνο ένας, όπως είναι το πλάνο αυτή τη στιγμή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News