Ολυμπιακός Μεταγραφές: Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο του Γουίλιαν

Σύμφωνα με το Athletic, ο Γουίλιαν θα λάβει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, με τον Βραζιλιάνο σταρ να γίνεται ένας απο τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

ο Γουίλιαν είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού… και με τη βούλα, με τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώνουν ένα τεράστιο μεταγραφικό μπαμ!

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα, μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού, είδε τις εγκαταστάσεις και τις απογευματινές ώρες υπέγραψε το συμβόλαιό του, αφού πρώτα πέρασε τα ιατρικά – εργομετρικά τεστ!

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έπαθαν πλάκα με το βαθμό ετοιμότητας του Γουίλιαν, παρότι ακόμη δεν έχει κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ερυθρόλευκη φανέλα. Πέρα από τις επιδόσεις του στο εργομετρικό σκέλος, με τις σχετικές μετρήσεις να δείχνουν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρότι δεν έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα, έχει κάνει τέτοια προεργασία που εκτιμά ότι θα είναι έτοιμος να μπει στη μάχη αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Για αυτό και το συμβόλαιο του θα είναι αρκετά πλουσιοπάροχο με το «Αthletic» να τονίζει πως ο Ολυμπιακός του προσέφερε συμβόλαιο που φτάνει τα 118.000 ευρώ την εβδομάδα. Με πρόχειρους υπολογισμούς, ο Βραζιλιάνος μάγος θα έχει ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα  6.000.000 εκατ. ευρώ! 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News