Ολυμπιακός: Το post του Παπανικολάου που αποκάλυψε την... κορυφαία στιγμή του Πρίντεζη

Με μια δημοσιεύση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Παπανικολάου, αποκάλυψε την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του Πρίντεζη.

Και στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα, με τους παίκτες του συλλόγου, πρώην και νύν, να κάνουν χιούμορ και να πειράζουν τους συμπαίκτες τους.

Κάτι τέτοιο έκανε και ο Κώστας Παπανικολάου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αποκαλύπτει την πιο… σημαντική στιγμή στην καριέρα του Πρίντεζη. Ο Έλληνας παίκτης, ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον Πρίντεζη όχι να… παίζει μπάσκετ, αλλά μπουζούκι!

Ο Γιώργος Πρίντεζης, σε ένα γλέντι κατάκτησης τίτλου της ομάδας του Πειραιά, βρέθηκε να παίζει μπουζούκι στην πίστα, με το κοινό από κάτω να τον χειροκροτάει. Ο Παπανικολάου θυμήθηκε αυτή την στιγμή και με αρκετή δόση χιούμορ, θέλησε να πειράξει τον Γιώργο Πρίντεζη.

Το post του Παπανικολάου για τον Πρίντεζη:

Υπενθυμίζουμε πως πριν δυο ημέρες, ο Γιώργος Πρίντεζης συγκινημένος, είδε την φανέλα με το «15» να ανεβαίνει στον ουρανό του ΣΕΦ, σε μια εκδήλωση που ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού, όχι απλά τιμήθηκε φορώντας κοστούμι, αλλά μάλιστα έπαιξε στα τελευταία λεπτά του φιλικού με την Μακάμπι και χάρισε την νίκη με… πεταχτάρι, ξυπνόντας μνήμες και δίνοντας ένα ονειρικό κλείσιμο στην καριέρα του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News