Αρης Μεταγραφές: Ενας ή... κανένας

Αραούχο

Ο Αρης αναζητά τον παρτενέρ του Λορέν Μορόν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα για να πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και στον Αρη όλα είναι ανοιχτά για τις τελευταίες κινήσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αρης ψάχνει έναν σέντερ φορ, που θα πλαισιώσει και θα υποστηρίξει τον Λόρεν Μορόν, ιδανικά θα ήθελε να μπορεί να παίζει και στα πλάγια, ενώ ο Ακης Μάντζιος έχει ζητήσει κι έναν αμυντικό μέσο.

Ωστόσο, στην εκπνοή της προθεσμίας υπάρχουν δυσκολίες να βρεθεί παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αρης, αλλά και με το ανάλογο κασέ, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να μη γίνει άλλη κίνηση! Προέχει φυσικά ν’ απαντήσει θετικά ο Λόρεν Μορόν για την ανανέωση του συμβολαίου του κι από κει και πέρα θα φανεί αν θα κάνει άλλη κίνηση για επιθετικό ή μέσο.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι πάντα διαθέσιμος κι αν ρίξει το κασέ του ίσως γίνει μία νέα επαφή. Πάντως, απ’ τα γραφεία της Αλκμήνης δεν υπάρχει το παραμικρό για μία ακόμα κίνηση. Ισως ο Αρης να στραφεί στην αγορά των ελευθέρων, όπου βέβαια μπορεί να βρεθεί κάποιος παίκτης, αλλά με το μειονέκτημα της απουσίας απ’ τα γήπεδα.

Η εβδομάδα που αρχίζει θα είναι καθοριστική, διαφορετικά τα όποια κενά μείνουν στο ρόστερ θα πρέπει πλέον να καλυφθούν εκ των έσω, όπως έχει γίνει κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, όχι όμως πάντα με τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News