Ελίασον: «Στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά με την ΑΕΚ - Περήφανος που βρίσκομαι στην Εθνική Σουηδίας»

Στην συμμετοχή του με την Εθνική Σουηδίας αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Νίκλας Ελίασον σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο 3-0 της Σουηδίας επι της Εσθονίας.

Ευτυχία και περηφάνια ήταν τα αισθήματα που εξέφρασε ο Νίκλας Ελίασον στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας νίκη της Σουηδίας. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην νίκη των Σουηδών, αλλά σχολίασε επίσης και το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα με την «Ένωση», με τον ίδιο να έχει βρεί ήδη δίχτυα φέτος απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες και σε όλα ματς πρέπει να δείχνουμε διαφορετικά πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να συνεισφέρω στη θετική ενέργεια εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οπότε αυτά δεν είναι περίεργα πράγματα. Πάντα θες να παίξεις βεβαίως, αλλά έχουμε απίστευτα ταλαντούχους παίκτες. Όχι, αλλά είμαι και σχετικά καινούργιος στην ομάδα. Οπότε είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και όταν παίζω σε αγώνα».

Για το ξεκίνημα της σεζόν με την ΑΕΚ: «Ήταν καλό. Ήταν κακό το αποτέλεσμα στα ευρωπαϊκά προκριματικά με τη Νόα, αλλά ήταν ένα ειδικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα από την Αρμενία, όπου ο τερματοφύλακάς της σκόραρε. Αποκλειστήκαμε. Αλλά στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά».

Για τους Σουηδούς παίκτες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα:«Έπεσα πάνω στον Φραντς Μπρόνσον, που παίζει στον Ατρόμητο, στην παραλία. Δείχνει να περνά καλά. Πέρυσι ήταν εδώ ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ και ζούσαμε κοντά. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι επίσης εδώ. Είμαστε λίγοι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News