Πελικό για τους βιασμούς της γυναίκας του: «Αν δεν είχαν μαθευτεί θα συνέχιζα»
Ο Ντομινίκ Πελικό, δήλωσε σε ψυχολόγο των φυλακών ότι η ζωή του καταστράφηκε λόγω της δίκης για τους βιασμούς και θα συνέχιζε αν δεν είχε μαθευτεί τίποτα.
Ο 71χρονος Ντομινίκ Πελικό, που απαλλάχθηκε από τη σημερινή ακροαματική διαδικασία στη Γαλλία αφού η δικηγόρος του δήλωσε ότι τις τελευταίες 48 ώρες αντιμετώπιζε «ιατρικά προβλήματα» για τα οποία δεν είχε λάβει «επαρκή θεραπεία», ισχυρίστηκε ότι θα εξακολουθούσε να ναρκώνει τη γυναίκα του για να την βιάζουν διεστραμμένοι άγνωστοι και θα ήταν «και οι δύο ευτυχισμένοι».
Ψυχολόγος της φυλακής, που εξέτασε τον Ντομινίκ Πελικό, κατέθεσε σήμερα το πρωί (09.09.2024) στο δικαστήριο ότι ο Πελικό έχει «διχασμένη προσωπικότητα», δεν έχει ενσυναίσθηση και κληρονόμησε την ιδιοσυγκρασία του πατέρα του, ο οποίος λέγεται ότι ήταν ένας βίαιος κακοποιητής.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ: dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Στο 11-0 το σερί - Πότε έχασε για τελευταία φορά από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που κατεβάζει από το ΟΑΚΑ το λάβαρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα
- Ολυμπιακός: Τι αποκάλυψε για Ποντένσε ο Μεντιλίμπαρ πριν τον ΠΑΟΚ
- ΠΑΟΚ: Ο Γερεμέγεφ, το κάτι σαν πέναλτι και το θαυμαστό ποσοστό ευστοχίας
- Λούκα Γιόβιτς: Οι σέξι πόζες της γυναίκας του, Σοφία Μιλόσεβιτς
