Βενσάν Κολέ: «Λυπάμαι που δεν δέχτηκα την πρόταση του Ολυμπιακού»

Ο άρτι αποχωρήσας από τον πάγκο της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, θυμήθηκε την πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Ολυμπιακό το 2014 και δεν την είχε αποδεχτεί, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Βενσάν Κολέ δεν θα είναι πια προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, καθώς ανέλαβε πόστο ειδικού συμβούλου στην ομοσπονδία. Ο Γάλλος προπονητής θυμήθηκε την πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό το 2014 και προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Εκείνη την περίοδο οι ερυθρόλευκοι έψαχναν για προπονητή και τελικά αποφάσισαν πως η λύση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν η ιδανική, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τότε ομάδα της Euroleague ως head coach.

Ο Κολέ λοιπόν, μίλησε για εκείνη την περίοδο και τόνισε πως είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν την αποδέχθηκε για δικούς του λόγους.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Λυπάμαι που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014! Έλαβα τα εύσημα από την Ευρώπη μετά το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν μέσα στη σεζόν, είχα φέρει παίκτες στο Στρασβούργο, δεν ήθελα να τους προδώσω. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν βλακεία».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News