Αστέρας AKTOR Παρασκήνιο: «Ξηλώνεται» για τον Μακελελέ

Αστέρας AKTOR Παρασκήνιο: «Ξηλώνεται» για τον Μακελελέ!

Ο Αστέρας AKTOR τα δίνει όλα για να κάνει μια πρόσληψη προπονητή που θεωρείται βόμβα, αναφορικά με το όνομα του καθώς ο Κλοντ Μακελελέ έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ο Αστέρας AKTOR οδεύει προς μια συμφωνία, αναφορικά με το νέο του προπονητή, που αναμφίβολα μπορεί να αποκαλεστεί και βόμβα. Ο Κλοντ Μακελελέ είναι ο… εκλεκτός με τον Γάλλο παλαμαίχο άσο να δείχνει θετικός στο να πει το ναι.

Ο Κλοντ Μακελελέ έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Βέβαια προπονητική η μοναδική δουλειά που έχει να παρουσιάσει ήταν τα 70 ματς σαν πρώτος προπονητής στην Έουπεν, έχοντας αποχωρήσει το 2019.

Βέβαια έχει πάρει όλα τα διπλώματα προπονητικής κι έκανε πολλά… φροντιστήρια στην αγαπημένη του Τσέλσι. Με τους Λονδρέζους συνεργάστηκε σε διάφορα πόστα που είχαν να κάνουν με την διαχείριση παικτών.

Τώρα πείστηκε από το πρότζεκτ του Αστέρα AKTOR και με βάση τα όσα λένε στην Γαλλία μάλλον θα πει το ναι. Έχει ήδη ικανοποιηθεί το αίτημα του για να έχει βοηθό τον τεράστιο Πολ Κλεμέν (έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κάρλο Αντσελότι), αλλά και να φέρει γυμναστή τον Ραφαέλ Φεβρέ, που μεταξύ άλλων έχει εργαστεί και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην Γαλλία αναφέρουν πως το συγκεκριμένο τιμ ίσως να στοιχίσει στον Αστέρας AKTOR πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Χρήματα που αναμφίβολα υποστηρίζονται από την δυναμική των ιδιοκτητών της αρκαδικής ομάδας, αλλά είναι και κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά για επαρχιακό σύλλογο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News