ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Κίνηση για στόπερ έστω και στο... παρά ένα

Οι απαιτήσεις και οι στόχοι που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ, δεν επιδέχονται την απόφαση για μη απόκτηση αμυντικού. Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως όσο φτάνουμε στο φινάλε των μεταγραφών, το ενδεχόμενο να μην γίνει προσθήκη, μεγαλώνει.

Η παραμονή της αυλαίας της μεταγραφικής περιόδου βρίσκει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μπροστά σε μία σημαντική απόφαση, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια της σεζόν.

Η ανάγκη απόκτησης ενός δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού είναι δεδομένη, διαπιστωμένη και πανθομολογούμενη, όμως τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να μη γίνει άλλη μεταγραφή για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται πως εδώ που φτάσαμε χρονικά, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προετοιμαστεί ώστε να προχωρήσει στην προσθήκη που θέλει τον Ιανουάριο, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή με μεταγραφή.

Ολ’ αυτά, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει 20 επίσημα παιχνίδια μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται το ρίσκο μιας τέτοιας απόφασης, που θα σημαίνει πως ο Ραβζάν Λουτσέσκου θα κληθεί να πορευτεί με τους Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Κόλεϊ και τον Κώστα Θυμιάνη, ο οποίος στη θητεία του στον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε και ως κεντρικός αμυντικός.

Βέβαια, η συζήτηση δεν έχει να κάνει με το πόσους αγώνες έχει μετρήσει στην καριέρα του ως κεντρικός αμυντικός ο Θυμιάνης, ούτε ποιος νεαρός αμυντικός της Β’ ομάδας ή της Κ-19 θα ανεβεί στην πρώτη ομάδα, σε περίπτωση που τελικά δεν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής.

Τις τελευταίες ημέρες, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αποφεύγουν να πουν το παραμικρό και δεν έχουν ούτε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τη φημολογία που τους θέλει να έχουν αποδεχτεί την πιθανότητα μη απόκτησης κεντρικού αμυντικού για να πλαισιωθεί η γραμμή με τον μίνιμουμ αριθμό απαιτούμενων ποδοσφαιριστών για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και τον επόμενους 2,5 μήνες θα έχει οκτώ εβδομάδες, στις οποίες θα έχει και μεσοβδόμαδες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η κατάσταση είναι οριακή και είναι αντιληπτό πως τη δεδομένη στιγμή, δεν χωρούν λόγια, παρά μόνο πράξεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News