Η Φάρμα: Νέος επιστάτης της ο Αλέξανδρος Τζόρβας

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της εθνικής μας ομάδας, Αλέξανδρος Τζόρβας, θα είναι ο νέος επιστάτης της φάρμας στο ομώνυμο ριάλιτι του STAR με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της εθνικής μας ομάδας, Αλέξανδρος Τζόρβας,θα είναι ο επιστάτης της «Φάρμας» που επιστρέφει στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο πρώην τερματοφύλακας, μόλις στα 33 του χρόνια αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αφιερώθηκε στη δεύτερη μεγάλη αγάπη του, αυτή της ενασχόλησης με τη γη. Το 2017 ο διεθνής τερματοφύλακας ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον πρωτογενή τομέα από το μηδέν, δημιουργώντας από την αρχή το κτήμα Τζόρβα, στη Λακωνία, το οποίο έχει 200 στρέμματα γης με ελαιόδεντρα και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού για την παραγωγή οίνου.

Έτσι, κρίθηκε πως είναι ο πιο κατάλληλος για να αναλαμβάνει τον ρόλο του επιστάτη στο ριάλιτι του Star με τους αγρότες.

Το βιογραφικό του Αλέξανδρου Τζόρβα

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα 6 του χρόνια. Στα 9 του, εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου πέρασε όλη την παιδική του ηλικία, και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, με την οποία κατέκτησε σημαντικούς τίτλους.

Έπαιξε ποδόσφαιρο σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως στην Ιταλία σε Παλέρμο και Τζένοα, και έκλεισε την καριέρα του στην Ινδία.

Επίσης, συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα, εκπροσωπώντας την σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και δυο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Στα 33 του χρόνια, άφησε πίσω του την καριέρα του στα γήπεδα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και την αγροτική ζωή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News