Ράκιτιτς για Μεντιλίμπαρ: «Ενιωθες τον φόβο των άλλων ομάδων»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς, σε συνέντευξη του, θυμήθηκε την συνύπαρξη με τον Μεντιλίμπαρ στην Σεβίλλη και… έσταξε μέλι για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις του στο «Canal Sur Radio»  ο Ιβάν Ράκιτιτς, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία που είχε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όταν οι δυο τους συνυπήρξαν στη Σεβίλλη το 2022-23 και έσταξε μέλι για τον προπονητή του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να δηλώνει πως παρακολουθεί την ομάδα του Πειραιά, λόγω του Βάσκου τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράκιτιτς στο «Canal Sur Radio»:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ από εμένα. Σαφώς. Ως προπονητής, άνθρωπος και ως μάγος. Έφτασε και μας δημιούργησε μια κατάσταση καθημερινής απόλαυσης. Όταν πήγαινες στους αγώνες ένιωθες τον φόβο των άλλων ομάδων. Το έχει πετύχει με τον τρόπο του και με τον χαρακτήρα του. Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ και γι’ αυτό παρακολουθώ και τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι ότι άντεχα ή όχι με την κατάσταση, αλλά εγώ δεν συμφωνούσα με τα πράγματα που συνέβαιναν. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, αλλά τη Σεβίλλη. Δεν συμφωνούσα με το πώς γίνονταν τα πράγματα. Δεν είναι απόφαση για εμένα. Αν είναι για τη Σεβίλλη, θα αντέξω ό,τι χρειαστεί. Λες και μου το έλεγε η γυναίκα μου η Ράκελ, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Αν υπάρχει κάποιος που το βλέπει διαφορετικά, πολύ διαφορετικό από εμένα, τότε δεν συμφωνώ. Έμεινα άφωνος από τα λόγια του Κίκε Σάντσες Φλόρες, πολύ έκπληκτος. Δεν μου άρεσε καθόλου, γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρα τη σωστή απόφαση

Λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει στη Σεβίλλη σε δεκαπέντε μήνες. Αν ήταν βιντεοπαιχνίδι, κανείς δεν θα το πίστευε. Είναι κρίμα. Νομίζω ότι όλοι όσοι αγαπάμε τη Σεβίλλη, όλοι όσοι κάναμε αυτή τη βόλτα στην πόλη, βλέπουμε τόση υπερηφάνεια και τόση αγάπη και, πάνω απ’ όλα. Αλλά είμαι σίγουρος, είμαι σε επαφή με ανθρώπους από την ομάδα και πιστεύω ότι η Σεβίλλη θα τα καταφέρει. Εμπιστεύομαι τον προπονητή, τους παίκτες και τον κόσμο μου και τους οπαδούς μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News