Κολομβία-Αργεντινή 2-1: Γλυκιά... εκδίκηση για τον Χάμες

Η Κολομβία νίκησε την Αργεντινή (2-1) και ο Χάμες Ροντρίγκεζ που ήταν εκπληκτικός, πήρε έστω και έτσι, μια άτυπη ρεβάνς, για τον χαμένο τελικό του Copa America.

Αυτή την φορά η «μπίλια» έδειξε Κολομβία. Οι γηπεδούχοι, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Χάμες Ροντρίγκεζ (1 γκολ-1 ασίστ) κατάφεραν να πάρουν μια… γλυκιά εκδίκηση από τους αντιπάλους τους (2-1), για τον πρόσφατο χαμένο τελικό του Copa America.

Κάπως έτσι, η Αργεντινή έφτασε τις 2 ήττες, έχοντας και 6 νίκες. Το πρώτο «αίμα» ήταν απέναντι στην Ουρουγουάη. Στον αντίποδα η Κολομβία παραμένει αήττητη με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, πλησιάζοντας την Αργεντινή που έχει 18 βαθμούς, με τους σημερινούς νικητές να έχουν 16.

Σε ένα ματς που δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, η Κολομβία πήρε νωρίς το προβάδισμα με ασίστ του Χάμες στον Μοσκέρα που τελείωσε την φάση με κεφαλιά (25′). Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, ήταν η σειρά της Αργεντινής να απαντήσει με τον Νικολάς Γκονζάλες να ισοφαρίζει σε 1-1.

Σε μια φάση που ελέγχθηκε απο το VAR, ο Μουνιός κέρδισε πέναλτι στο 56ο λεπτό, ο Χάμες εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, υπέρ της Κολομβίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News