Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: «Πυρά» κατά του Λανουά

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Ορατός ο κίνδυνος διχασμού λόγω Αλαφούζου

Ο περίγυρος του Παναθηναϊκού στοχοποίησε και τον Γάλλο αρχιδιαιτητή 48 ώρες πριν απ’ το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας. Γράφει ο τρελός… του χωριού

Επέστρεψαν, κατά τα ρεπορτάζ, όλοι οι διεθνείς της Πανάθας και τέθηκαν στη διάθεση του Αλόνσο για το ντέρμπι της Τούμπας. Κόντρα στον ΠΑΟΚ παίζει τα… ρέστα του ο Αλαφούζος, όπως σας έχω αναφέρει αρμοδίως. Ακόμα κι η ισοπαλία μοιάζει καταδικαστική για την ομάδα του κυρ-Γιάννη, διότι λογικά ο Ολυμπιακός θα διευρύνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά. Οι δύο «αιώνιοι» απέχουν ήδη πέντε πόντους.

Αν η απόσταση φτάσει τους επτά, η Πανάθα θα πετάξει λογικά «λευκή πετσέτα»

Τέτοιες διαφορές δύσκολα καλύπτονται στην Ελλάδα. Συνήθως, αυξάνονται. Γι’ αυτό ο Αλαφούζος άρχισε να χρησιμοποιεί όλα τα «όπλα» του. Πρωτίστως τα επικοινωνιακά. Με τα «πυρά» να μη στρέφονται πλέον στον Βίντσιτς, που έρχεται για να βγάλει τα «κάστανα απ’ τη φωτιά». Απ’ την Πανάθα στοχοποίησαν και τον ίδιο τον αρχιδιαιτητή. Τον Λανουά έβαλαν στο σημάδι.

Ακόμα κι ότι ο Γάλλος όρισε ως παρατηρητή στην Τούμπα τον εαυτό του ενόχλησε το επιτελείο του Αλαφούζου. Φυσικά και το αφεντικό της ομάδας. Ο μήνας του μέλιτος για τον Λανουά πέρασε κι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση σηματοδοτεί την αύξηση της έντασης από την πλευρά της Πανάθας.
Το τρομερό είναι ότι τα «εξαπτέρυγα» του «Αλφι» δεν στάθηκαν μόνο στην παρουσία του Στεφάν στην Τούμπα. Εστειλαν μηνύματα προς την ΚΕΔ και γι’ άλλες επιλογές. Δείγμα γραφής για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Στην ΕΠΟ έχουν αντιληφθεί πού πάει η  δουλειά, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει αντίδραση. Και τι να κάνουν, εδώ που τα λέμε. Αλλά σίγουρα, αν υπάρξει συνέχεια απ’ τον περίγυρο της Πανάθας, θα στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Το θέμα με τους οργανωμένους

Πέρα απ’ τη βαθμολογική διαφορά απ’ την κορυφή, τον Αλαφούζο απασχολεί και το θέμα με τους οργανωμένους οπαδούς. Πάνω που έλεγε ότι έκλεισε αυτό το μέτωπο με όσα έκανε στη ρεβάνς κατά της Λανς, η προχθεσινή ανακοίνωση της «Θύρας 13» τού έδειξε ότι μπορεί να ’ναι περασμένα όσα  συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες, αλλά δεν ξεχάστηκαν κιόλας απ’ τους συνδεσμίτες.

Οπότε, το ματς της Τούμπας μπορεί να καθορίσει και συμπεριφορά των οπαδών στο επόμενο εντός
έδρας ματς της Πανάθας. Κάτι που προβληματίζει ήδη τους επιτελείς του «Αλφι», αλλά και το ίδιο το αφεντικό της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News