Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι 75-88: Σκληρή προσγείωση με πολλά διδάγματα

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά κενά διαστήματα, η Μακάμπι έπαιξε με πολλή διάθεση και έβρισε τις λύσεις επιθετικά, με το τελικό 75-88 να έρχεται μοιραία. Αποβλήθηκε ο εξαγριωμένος Αταμάν.

Σε μία φιλική αναμέτρηση που θα μπορέσει να βγάλει πολλά συμπεράσματα για την συνέχεια, ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε με 75-88 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία πραγματοποίησε πολύ μεστή εμφάνιση.

Ο Γιουρτσεβέν ήταν πάλι πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού με 12 πόντους. Ο Οσμάν έδειξε σε καλή σωματική κατάσταση, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο. Ο Ναν δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στην μέση.

Το εναρκτήριο δεκάλεπτο έληξε με 22-30 υπέρ της Μακάμπι, η οποία έβρισκε περισσότερες λύσεις επιθετικά, σκοράροντας με ευκολία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας δυσκολεύτηκαν πολύ αμυντικά, έχοντας πολλά κενά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» έκαναν ένα σερί 11-0, το 24-35 έγινε 35-35 και το παιχνίδι ήταν σε μία σχετική ισοροπία. Το ημίχρονο έληξε 44-47.

Με τον ίδιο τρόπο και τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι συνεχίστηκε και το τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο στο τέλος του είδε την Μακάμπι να παραμένει στο +3 (55-58).

Ο Αταμάν εξερράγει, πήρε δύο τεχνικές ποινές με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση. Αφορμή, η διαφωνία του με τις αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίες, θεώρησε, ότι αδίκησαν κατάφορα την ομάδα του.

Η ομάδα του Κάτας έβαλε πολλά μεγάλα σουτ, με τον Γιοκουμπάιτις να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Μπλατ και Ράντολφ.

Τα δεκάλεπτα: 22-30, 22-17, 11-11, 20-30

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News