ΑΡΗΣ: Ψάχνει την πρώτη νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Αποφασισμένος ο Άρης να πάρει το πρώτο τρίποντο στη Νεάπολη (19:00) – Σίγουρος ο Μάντζιος ότι οι παίκτες του θα αντιδράσουν

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει σήμερα με τον αγώνα Ιωνικός-Άρης στη Νεάπολη. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντίπαλοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σαν σήμερα στις 17 Σεπτεμβρίου, πριν από 32 χρόνια!

Ο Άρης θέλει με κάθε τρόπο να βγάλει αντίδραση έπειτα από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και είναι αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. 

«Θέλαμε να κερδίσουμε την πρεμιέρα του καινούριου πρωταθλήματος, δεν τα καταφέραμε και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε και πιστεύω ότι δεν πήραμε ούτε αυτό που αξίζαμε, μετά από μια γενική εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα όμως δεν πιάσαμε και τα στάνταρ απόδοσης μας, όπως και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το αφήνουμε πίσω, έχουμε μάθει να ξεπερνάμε και οφείλουμε να ξεπερνάμε το αποτέλεσμα είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό, πρέπει να ετοιμαζόμαστε την επόμενη μέρα, για τον επόμενο αγώνα», σχολίασε με νόημα ο Άκης Μάντζιος στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε αγώνα στην κάμερα της Nova.

Ο τεχνικός του Άρη πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να παίζεις παιχνίδια γρήγορα, αλλά από την άλλη αλλά ειδικά τώρα θα παίξουμε με δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης σε σχέση με τον αντίπαλο, με την έκτακτη αλλαγή που έγινε. Από εκεί και πέρα όμως, δεν είχαμε το περιθώριο να δουλέψουμε πολλά πράγματα για το κομμάτι του Ιωνικού, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε για να πάμε να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι τους βαθμούς νίκης. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα η οποία στηρίζεται στην έδρα της, είναι μια καινούρια ομάδα, επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια στην Super League. Η εικόνα της στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής θα έλεγα πως ήταν αρκετά καλή, ανεξάρτητα από το πως προήλθε το αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα επικίνδυνη, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Λούμορ και Ματέο Γκαρσία. Ο Σάκιτς αναμένεται να πάρει τη θέση του Γκανέζου στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Ιτούρμπε βασικός στα άκρα της επίθεσης. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News