ΑΕΚ Μεταγραφές: Η ώρα άφιξης του Μαρσιάλ στην Αθήνα

ΑΕΚ Μεταγραφές: Η ώρα άφιξης του Μαρσιάλ στην Αθήνα

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή και την ώρα που θα «προσγειωθεί» ο Αντονί Μαρσιάλ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου θα τον υποδεχθεί και ο κόσμος της.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει επίσημη την σπουδαία μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ καθώς τον περιμένει σήμερα (18/9) να έρθει στην Αθήνα για να περάσει τα διαδικαστικά.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντονί Μαρσιάλ θα… προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 20:40 και αναμένεται να έχει θερμή υποδοχή από τον κόσμο της ΑΕΚ. Αναμφίβολα θα είναι μια σπουδαία μεταγραφή όταν ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί.

Με βάση τα όσα έχει επιβεβαιώσει η ΑΕΚ, το συμβόλαιο του Αντονί Μαρσιάλ θα είναι για τρία χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τα 3.000.00 ευρώ. Βέβαια στα συνολικά χρήματα περιλαμβάνονται και πολλά μπόνους καθώς ο 28χρονος επιθετικός τα δύο τελευταία χρόνια είχε πτωτική πορεία στην καριέρα του ενώ έβγαλε και τραυματισμούς.

Στο συμβόλαιο έχουν μπει πολλές λεπτομέρειες και δικλείδες ασφαλείας και για τις δύο πλευρές και για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ καθυστέρησε να επιβεβαιώσει πως έχει έρθει πολύ κοντά με τον Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Γάλλος σταρ θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News