Απίστευτη αποκάλυψη στην Κύπρο: «Ο Αταμάν ήθελε να έρθει χωρίς διαβατήριο!»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο δημοσιογράφος, Ιάκωβος Κακουρής για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν και το ταξίδι του στην Κύπρο.

«Θα θέλαμε να μην μπουν σφραγίδες της Κυπριακής Δημοκρατίας στα ταξιδιωτικά έγγραφα του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν. Ξέρεις, είναι πολύ φανατικός και γνωστός φίλος του Ερτογάν! Προσπαθούμε να τον εξυπηρετήσουμε, διότι μπορεί να ενοχληθεί και να μην έρθει…»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε στην εκπομπή του Capital Sports ο δημοσιογράφος, Ιάκωβος Κακουρής για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, που πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι αυτές τις ώρες ότι συμμετείχα σε μια διαδικασία την οποία δυστυχώς δεν μπορούσα να δημοσιοποιήσω, όμως με όλα αυτά που γίνονται, έχω γράψει και ένα σχετικό άρθρο  (σ.σ. στην εφημερίδα ‘Ο Φιλελεύθερος’) με τίτλο ‘πόσο ηλίθιος ήμουν’ και έχει να κάνει με την προσπάθεια του κ. Αταμάν πριν από 10-15 ημέρες να εισέλθει, δεν θα πω τίποτε άλλο, να μπει στον χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς να θεωρηθούν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Δυστυχώς αισθάνομαι ότι συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια, όμως δεν μπορούσα να το δημοσιοποιήσω, όμως με την όλη συμπεριφορά του τις τελευταίες ώρες, δεν μπορούσα να μην το δημοσιοποιήσω. Ήταν μια προσπάθεια εντελώς τυχαία, δεν με ενδιαφέρει, θα το πω, με πήραν τηλέφωνο και ήθελαν να μεσολαβήσω, επειδή ένας Κυβερνητικός αξιωματούχος έχει το ίδιο επώνυμο μαζί μου και μου είπαν μάλιστα ότι είναι πολύ φανατικός, είναι γνωστός φίλος του Ερντογάν (σ.σ. ο Αταμάν) και αν όντως είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Κύπριο κρατικό αξιωματούχο, να μπορούσα να μεσολαβήσω.

Αντιλαμβάνεστε ότι όλο αυτό από την πλευρά του κ. Αταμάν ήταν ενορχηστρωμένο 1000%. Μόνο και μόνο που δεν ήθελε να θεωρηθούν τα έγγραφα του, πάει να πει ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα».

Πηγή

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News