Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις του Μεντιλίμπαρ με τον Ανδρούτσο και το «σκανάρισμα»

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Θανάσης Ανδρούτσος. Πώς κατέληξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε αυτή την απόφαση και οι συζητήσεις που προηγήθηκαν.

Με απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο 27χρονος χαφ ξεκίνησε εκ νέου προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν ακόμα παίκτη που προέρχεται από την ακαδημία.

Βέβαια ο Θανάσης Ανδρούτσος πήρε ευκαιρίες, από πολλούς προπονητές και δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Τώρα παίρνει μια ακόμα. Ο 27χρονος μέσος έκανε προπονήσεις με τους «κομμένους», όλο αυτό το διάστημα. Πέρσι, το δεύτερο 6μηνο της σεζόν, είχε δοθεί δανεικός στην Όσναμπρικ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε μιλήσει με τον Θανάση Ανδρούτσο πριν από μερικές μέρες. Κάτι που είχε γίνει και με τον αθλητικό διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Για τον ίδιο είναι μια τεράστια ευκαιρία, ίσως η τελευταία. Καθώς ο Μεντιλίμπαρ τον… σκάναρε και διαπίστωσε πως έχει ενδιαφέροντα στοιχεία. Θα τον δει και στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι μοναδικός στο να αλλάζει προς το καλύτερο τις καριέρες των παικτών που προπονεί. Να τους βελτιώνει και να τους δίνει ώθηση. Με τον Ανδρούτσο διέκρινε στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν κυρίως στο κέντρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News