Θύρα 13: «Δεν νιώθουμε ανάγκη για συγγνώμη - Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη»

EUROKINISSI

Η Θύρα 13 τοποθετήθηκε με σχετική της ανακοίνωση για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το πανό που αναρτήθηκε από οπαδούς στο τουρνουά της Κύπρου.

Καμία ανάγκη για συγγνώμη για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με αφορμή το πανό που ανέβασαν στο τουρνουά της Κύπρου, δεν έδειξε ο σύνδεσμος φανατικών φίλων του Παναθηναϊκού, Θύρα 13.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι φανατικοί οπαδοί του «τριφυλλιού» διεμήνυσαν ότι η στήριξη στην ομάδα της καρδιάς τους παραμένει ακλόνητη και έδωσαν το σύνθημα για συνέχεια της άκρως επιτυχημένης περσινής σεζόν.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο!

Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών…

Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου.

Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμήμα μας κάνει τρελούς!!!

Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει..»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News