Ολυμπιακός: Η αγάπη του Ρόντινεϊ για τον Θρύλο και η σχέση με τον Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Η αγάπη του Ρόντινεϊ για τον Θρύλο και η σχέση με τον Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός “έδεσε” τον Ρόντινεϊ έως το 2027 με γενναία αύξηση των αποδοχών του συνεχίζοντας μια εξαιρετική σχέση που έχουν και ειδικότερα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός και ο Ρόντινεϊ θα πορεύονται μαζί έως το καλοκαίρι του 2027 και δεν αποκλείεται να κρατήσουν αυτή τη σχέση που έχουν αναπτύξει για πολλά χρόνια!

Μια σχέση αγάπης η οποία ξεκίνησε να «χτίζεται» από τον Ιανουάριο του 2023 όπου ο Ρόντινεϊ αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Φλαμένγκο.

Ο 32χρονος δεξιός μπακ από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο… πετσί του Ολυμπιακού, αναφορικά με την δυναμική και το dna του. Από την πρώτη στιγμή αγάπησε την Ελλάδα και την Αθήνα. Αποκορύφωμα το γεγονός πως τα καλοκαίρια πηγαίνει στην Βραζιλία να δει τους δικούς του, αλλά περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών στην Ελλάδα.

 

Μαζί με την οικογένεια του θεωρεί πλέον την Ελλάδα δεύτερο σπίτι του. Έτσι ήταν και κατάλληλες οι προϋποθέσεις για να κάνει ένα νέο συμβόλαιο.

Προϋποθέσεις που ενισχύθηκαν με τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μόνο τυχαία δεν ήταν και η φωτογραφία που έβγαλαν μαζί μετά τις υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτιμά ιδιαίτερα τον Ρόντινεϊ, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, την αγαπάει και το δείχνει. Για τον λόγο αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ολοκλήρωσε μαζί του τη συμφωνία δίνονται γενναία αύξηση στις αποδοχές του 32χρονου άσου. Στο προηγούμενο συμβόλαιο οι ετήσιες απολαβές του άγγιζαν το 1.000.000 ευρώ. Τώρα λέγεται πως πήρε και περίπου 50% αύξηση.

Το θέμα στην σχέση και των δύο, αλλά και του Ρόντινεϊ με τον Ολυμπιακό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Άλλωστε ο ίδιος αρνήθηκε να μπει σε συζητήσεις με τις Μποταφόγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Ιντερνασιονάλ, όταν του έκαναν γνωστό πως τον θέλουν.

 

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός και χωρίς να σηκώνει κουβέντα στους… μνηστήρες. Κάτι που πιστοποιεί τη σχέση αγάπης που υπάρχει και ήταν εκείνη που έφερε και το νέο συμβόλαιο.

Ο «Ρόντι» από την πρώτη στιγμή των επαφών ήταν θετικός. Κι αν κάπου πράγμα πήγαινε να κολήσει ήταν εκείνος που έκανε καίρια παρέμβαση και όλα λύνονταν!

Η τρέλα που έχει για τον Ολυμπιακό, την Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα ξεπερνάει τα πάντα. Έχει πει πολλές φορές πόσο αγαπάει τον Ολυμπιακό. Έτσι θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του και δεν αποκλείεται ακόμα και να μείνει πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα, με βάση τα όσα λέει και ο ίδιος στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Ακόμα και όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News