Ολυμπιακός: Τα μηνύματα που πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον αγιασμό και η συζήτηση με τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα που πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον αγιασμό και η συζήτηση με τον Μεντιλίμπαρ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μπορεί να μην είπε πολλά κατά την παρουσία του στον αγιασμό που έγινε την Πέμπτη (19/9) στο Ρέντη, αλλά έδειξε πολλά περισσότερα!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (20/9) την προετοιμασία του για την δύσκολη εξόρμηση κόντρα στον Άρη, έχοντας τέλεση την Πέμπτη (19/9) τον αγιασμό για τη νέα σεζόν, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν είχε να πει πολλά στους παίκτες. Για την ακρίβεια τους τα είχε πει όλα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης». Κατά συνέπεια περιμένει πράξεις, αναμένοντας την εμφάνιση τους κόντρα στον Άρη.

Κάτι που έδειξε και με την παρουσία του στο Ρέντη και τα όσα λίγα είπε για καλές εμφανίσεις και νίκες από εδώ και στο εξής.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η κουβέντα τους περιστράφηκε γύρω από την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας και την βελτίωση της. Έγινε σε καλό κλίμα, δείγμα της εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξέρει καλά πως ο Μεντιλίμπαρ θα βρει τις λύσεις να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Κάτι που έκανε και πέρσι.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ολοκληρώνεται στις 6 Οκτωβρίου με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ένα πρόγραμμα στο οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει από όλους να δώσουν τα πάντα για να πάρει ο Ολυμπιακός τα αποτελέσματα που θέλει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News