ΑΕΚ Παρασκήνιο: Το ειδικό πρόγραμμα του Λιβάι Γκαρσία που δεν έπιασε και ο 8ος τραυματισμός σε ένα χρόνο

ΑΕΚ Παρασκήνιο: Το ειδικό πρόγραμμα του Λιβάι Γκαρσία που δεν έπιασε και ο 8ος τραυματισμός σε ένα χρόνο

Πλέον στην ΑΕΚ ανησυχούν με την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία με αφορμή και τη νέα θλάση που υπέστη και από την οποία θα γυρίσει μετά τη νέα διακοπή του Οκτωβρίου για τους αγώνες των εθνικών ομάδων

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι και πάλι στα… πιτς για την ΑΕΚ με τον προβληματισμό πλέον να έχει μεγαλώσει για την κατάσταση του.

Στο ματς της περασμένης Δευτέρας με τον Βόλο δεν έβγαλε την προθέρμανση ο Λιβάι Γκαρσία καθώς ένιωσε ενοχλήσεις. Κι έτσι έκανε ντεμπούτο με την ΑΕΚ ο Φρανζί Πιερό.

Μετά τις εξετάσεις που έκανε ο 26χρονος επιθετικός ξεκαθαρίστηκε πως υπέστη νέα θλάση. Και μάλιστα θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος μετά την διακοπή του Οκτωβρίου για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Για τον Λιβάι Γκαρσία αυτός είναι ο 8ος τραυματισμός από τον περασμένο Αύγουστο. Πέρσι έχασε 21 ματς, από τα συνολικά 48 που έδωσε η ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δηλαδή έχασε σχεδόν τα μισά ματς της σεζόν και για παίκτη στον οποίο στηρίζει πολλά η Ένωση είναι μια μεγάλη απώλεια. Φέτος ήδη ξεκίνησε τους τραυματισμούς και στην ΑΕΚ αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση.

Αυτή αναζητά και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος και πέρσι αλλά και φέτος έκανε ένα ειδικό πρόγραμμα. Αρκετές φορές κάνει διαφορετική προπόνηση από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο και πάλι βγάζει τραυματισμούς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News