Αρης: «Παρών» από τον Μάγιο

Ο Ακης Μάντζιος είδε με ανακούφιση τον Ισπανό ακραίο να «βγάζει» την χθεσινή προπόνηση

Ο Αρης χάνει τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας λόγω τραυματισμού κι ο Ακης Μάντζιος ετοιμάζει δίδυμο ΒέλεθΜπράμπετς, ωστόσο είδε με ικανοποίηση χθες τον Ούγκο Μάγιο να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να δηλώνει έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μπακ δίνει μια βαθιά ανάσα στους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο Μοντόγια δεν τα πήγε καθόλου καλά στο ματς με τον ΟΦΗ κι η επιστροφή του κρίνεται αναγκαία. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα γίνουν και τα τελευταία πλάνα εν όψει Ολυμπιακού, καθώς δεν αποκλείονται αλλαγές. Παράλληλα η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη, αφού φτάνει στις 12 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Ρόμπιν Κουάισον. Ο 30χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα εργομετρικά θα δείξουν πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ενσωματωθεί στην ομάδα, καθώς έχει να παίξει απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο. Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Αρη να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο παιχνίδι παρουσία κόσμου, αλλά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό ενδεχόμενο τιμωρίας:

«Η ώρα για το πρώτο φετινό ραντεβού ομάδας και κόσμου στο σπίτι μας πλησιάζει. Το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα γεμίσει ξανά κι όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την κατάκτηση της νίκης. Παράλληλα, καθήκον όλων μας είναι να προστατέψουμε την ομάδα και το σπίτι μας. Θυμίζουμε ότι, μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που μας επιβλήθηκε για το συμβάν της πρεμιέρας, η ΠΑΕ Αρης είναι υπότροπη».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News