Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Ο πατέρας μου μπορεί να είχε στο γραφείο του περισσότερες φωτογραφίες μαζί του παρά με εμένα»

Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την εκτίμηση του πατέρα του, Παύλου, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με μια χαρακτηριστική του ατάκα, αναφέρθηκε εκτίμηση του πατέρα του, Παύλου, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου για το 6ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος“. Αναλυτικά ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

“Καλησπέρα. Να σας καλωσορίσω στο τουρνουα. Το φετινό είναι κάπως διαφορετικό. Έχουμε ίσως τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπη και να τις ευχαριστήσω που δέχθηκαν. Είναι ένα τουρνουά που μετά από 56 χρόνια χρόνια θα είναι αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας από το 1968 που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που βοήθησαν σε αυτό. Θεού θέλοντος ο καιρός να είναι καλός και 40.000 άνθρωποι να απολαύσουν κάτι μεγάλο

Νιώθω ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους. Με την Μακάμπι πολεμάμε χρόνια μαζί για τους ίδιους στόχους για το καλό του μπάσκετ. Η Εφές έχει δεχθεί πάρα πολλές φορές να έρθει. Θυμάμαι να βλέπω τον Αταμάν στα μπλε και να λέω θέλω να τον δω στα πράσινα. Έγινε αυτό αυτό εξελίχθηκε με επιτυχία

Κρατάω την Παρτίζαν και τον μεγάλο μου αδελφό τον Ζέλικο, ο οποίος όπου και αν είναι πάντα ανταποκρίνεται στην πρόσκληση.

Να σας πω και μία ιστορία: Ο πατέρας μου έχει ένα γραφείο στο σπίτι που το έχω αφήσω όπως ήταν. Αν πάω μέσα, μπορεί οι φωτογραφίες που είχε με τον Ζέλικο να είναι περισσότερες από αυτές που είναι με εμένα. Για αυτό λέω με χαρά και τιμή ότι είναι μεγάλος αδελφός.

Εύχομαι να έχουν όλες οι ομάδες υγεία και καλή σεζόν. Όλες να πετύχουν τους στόχους τους και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι να ενώνει. Δεν κοιτάμε χώρες, θρησκείες αλλά πως θα κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να περνάει ωραία και να ενώνει. Να έχουμε μία καλή σεζόν”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News