Υπεράνω Ολων: Η επιτυχημένη διοίκηση της ΑΕΚ αποκλείστηκε από την ΝΟΑ και του ΠΑΟ είναι ήδη στο -5 πίσω μας

Οι άλλοι όλοι που έδιναν προκριματικά και έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους έπρεπε να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας αυτή την εποχή. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται αν και οι χαμένοι βαθμοί με τον Παναιτωλικό θα μας έδιναν από τώρα μεγάλο πλεονέκτημα.

Ο Ολυμπιακός «κατηγορείται» από τους γνώστες των πάντων γιατί δεν μπόρεσε να αγοράσει τον Ποντένσε δίνοντας 25.000.000 ευρώ για 5 χρόνια, και να κρατήσει τον Φορτούνη δίνοντας 11.000.000 για τρία χρόνια. Όλοι στέκονται σε αυτό και όχι στο γεγονός ότι μια ομάδα από ένα Πρωτάθλημα που δεν είναι δα και από τα «μεγάλα» στην Ευρώπη, αν και κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο μπόρεσε να κρατήσει τον βασικό της κορμό.

Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να έχει αλωθεί το ρόστερ μας. Να είχαν φύγει οι Τζολάκης,  Τσικίνιο και Ελ Καμπί κατ αρχάς και να φέρει και τον Κάρμο έστω και μέσω της Νόττιγχαμ. Εκ των οποίων ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ο φέρελπις τερματοφύλακας είχαν μείνει ελεύθεροι.

Όπως και για το γεγονός ότι δεν «ξεπούλησε» τον Έσε αρνούμενος πραγματικές προτάσεις όχι όπως διαδίδουν μυθεύματα «άλλοι». Κατηγορείται ότι με νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό από το ξεκίνημα. Λες και έπαιζε όλο το καλοκαίρι επίσημα ματς, η είχε ξεκινήσει νωρίς προετοιμασία. Μην μπερδεύεστε κύριοι κατήγοροι.

Οι άλλοι όλοι που έδιναν προκριματικά και έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους έπρεπε να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας αυτή την εποχή. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Δεν κρίνεται από τώρα. Άσχετα αν οι χαμένοι βαθμοί με τον Παναιτωλικό θα μας έδιναν από τώρα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι κυρίως του Παναθηναϊκού.

Γιατί τους άλλους δεν τους αφήνουν να χάσουν εύκολα βαθμούς. Η σαπίλα υπάρχει ακόμη. Ο Ολυμπιακός καλείται και φέτος να είναι ακόμη καλύτερος για να κερδίζει και τα πιόνια. Μπορεί να «φαίνεται» αρχικά ότι του λείπει κάτι στην 11άδα αλλά και λύσεις εκ των έσω υπάρχουν, και διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίζει τις μικρές ομάδες και όσο περνάει ο καιρός να παίζει και καλύτερα.

Η «απουσία» των Ποντένσε και Φορτούνη μας «αναγκάζει» να παίζουμε περισσότερο ως ομάδα και να δημιουργούμε ως σύνολο. Είναι γνωστό το παραμύθι των αντιπάλων μας που «ενδιαφέρονται» για την συνολική εικόνα της ομάδας και «αγωνιούν» περισσότερο από τους οπαδούς.  Θα τον βρει τον δρόμο του ο Ολυμπιακός έστω και αν πέφτει σε λακκούβες.

Έχει παίχτες όπως οι Στάμενιτς, Γκαρσία, Γουίλιαν, Ολιβέϊρα, Γιάρεμτσουκ, και Βέλντε που δεν έχουν μπει άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο ακόμη σε ρυθμό. Μην βιάζεστε ειδήμονες. Τα ίδια λέγατε πέρσι για τον Ιμπόρα, τον Ελ Καμπί, ήρθαν και τον Δεκέμβρη κομβικής αξίας προσθήκες και ζήσαμε την μεγαλύτερη στιγμή στην Ιστορία του συλλόγου.

Για να μην  θυμηθώ τι λέγατε για τον Μεντιλίμπαρ και ξεβρακωθήκατε. Μην ενδιαφέρεστε» τόσο για το αν θα πάρουμε η όχι το 48ο Πρωτάθλημα στην Ιστορία μας. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει αν θα καταφέρει ο ΠΑΟ να πάρει το 1ο μετά από 15 χρόνια , η ΑΕΚ το 3ο με το νέο της ΑΦΜ και αν θα πάρει για πρώτη φορά στην Ιστορία του ο ΠΑΟΚ 2ο συνεχόμενο τίτλο και 5ο συνολικά στην Ιστορία του.

Σας έπιασε ο πόνος για τον Ολυμπιακό ξαφνικά; Για τα «λάθη» του Μαρινάκη; Μα καλά ακόμη εδώ είναι αυτός; Εσείς δεν λέγατε ότι εγκαταλείπει για την Νόττιγχαμ; Ασχοληθείτε με τους «μαϊντανούς» των υπολοίπων ομάδων και μην ξεβρακώνεστε για ένα 20ευρω.

Ότι έχετε πει, όσα κατά καιρούς έχετε γράψει, όση λάσπη ρίξατε,  τα πληρώσατε μαζεμένα το βράδυ της 29ης Μαίου. Μετά από αυτήν την μαγική και συνάμα μάγκικη βραδιά που έζησε η οικογένεια του Ολυμπιακού, δεν σας βλέπουμε καν. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας, να μας «πληγώσουν» όσα διαδίδεται, να προβληματιστούμε, να αγωνιούμε, για τα όσα βλέπουν τα μάτια μας στην Ελλάδα.

Απλά να σας υπενθυμίσω ότι η επιτυχημένη διοίκηση της ΑΕΚ αποκλείστηκε από την ΝΟΑ και του ΠΑΟ είναι ήδη στο -5 πίσω μας μαζί με την γκέλα που κάναμε.

Αλήθειες δεν θέλετε; Αλήθειες θα ακούτε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News