Ολυμπιακός: Το... παράδοξο με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Ιταλία

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό στην Ιταλία την Κυριακή, με ένα… παράδοξο, που αφορά την αποστολή του Ολυμπιακού.

Το τελευταίο φιλικό τεστ ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός σε ιταλικό έδαφος, το βράδυ της Κυριακής (22/01, 22:00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε κάτι… παράδοξο, όσον αφορά την αποστολή.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι «Πειραιώτες» θα πάνε στην Ιταλία και με τους 17 παίκτες του ρόστερ, παρά τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν αρκετούς από αυτούς. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προγραμματίσει να αντιμετωπίσουν την Τραπάνι δύο φορές σε διαδοχικές ημέρες (21/9 και 22/9), ωστόσο τελικά θα διεξαχθεί μόνο μία εκ των δύο αναμετρήσεων, έπειτα από αίτημα της ιταλικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπαρτζώκας, δεν θα έχει στην διάθεση του και τους 17 της αποστολής, αφού οι Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς, βρίσκονται στα «πιτς» λόγω τραυματισμών. Το ίδιο βέβαια, συμβαίνει και με τον ΜακΚίσικ, που ταλαιπωρείτα από τενοντίτιδα και δεν θα αγωνιστεί, όπως ακριβώς συνέβη και στο τουρνουά του Ηρακλείου.

Οι λόγοι της απόφασης, φαίνεται να είναι πιο πολύ για την συσπείρωση της ομάδας, αφού μετά το φιλικό, οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στην στη Ρόδο, για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News