ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στο Βόλο για το διπλό παραμονής στην κορυφή

Με συνταγή ροτέισον λόγω και της επερχόμενης αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρα το Βόλο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στο Βόλο, εκεί που το απόγευμα του Σαββάτου (21/9, 17:00) ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 με την αναμέτρηση απέναντι στον τοπικό ΝΣΠ.

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο πρώτο από τα πέντε διαδοχικά παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα μέχρι την επόμενη διακοπή για τρις εθνικές ομάδες.

Οι πρωταθλητές ξεκινούν στο Βόλο ένα σερί πέντε αγώνων σε ένα διάστημα 16 ημερών, κάτι που απαιτεί και ειδική διαχείριση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός των πρωταθλητών, με δόγμα του το ροτέισον κατάφερε να ισορροπήσει ανάμεσα στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση στο Βόλο.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Λουτσέσκου σκέφτεται να προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που παρέταξε την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Ισπανό να έχει συμπληρώσει τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης και τον Σέρβο να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο.

Ο Τόμας ακολούθησε και χθες πρόγραμμα θεραπείας, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο και τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Αυγούστου. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τόμας δεν έχει ακόμα αγωνιστεί σε αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Εκτός έμεινε και ο Αντώνης Τσιφτσής, με τον Ελληνα τερματοφύλακα να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς γεγονός που προβληματίζει καθώς θα πρέπει να παρθεί απόφαση για την αντιμετώπιση της κατάστασης, με τον χρόνο αποθεραπείας να μην μπορεί, τη δεδομένη στιγμή, να καθοριστεί.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κόλεϊ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Σορετίρε και Τισουντάλι, που ήταν δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είτε εκτός αποστολής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News