Αρης-Ολυμπιακός: Πρώτη φορά φέτος στο «Βικελίδης» με τον κόσμο του

Ο Αρης δίνει το πιο δύσκολο και απαιτητικό τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά όμως θα παίξει μπροστά στους φιλάθλους του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Αρης προέρχεται από ήττα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και δίνει έναν από τους πλέον απαιτητικούς και δύσκολους αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό και τη διαφορά μπορεί να κάνει το «Κλεάνθης Βικελίδης», που για πρώτη φορά φέτος θα υποδεχτεί τους φιλάθλους του Αρη, που ταξίδεψαν μόνο σε Σέρρες και Περιστέρι.

Η εικόνα θα είναι εντελώς καινούργια για τα νέα αποκτήματα του Αρη, ενώ Μάντζιος και Σαβέριο μίλησαν για έξτρα κίνητρο και προνόμιο, για ψυχολογική ώθηση ειδικά όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ενημερώνουν διαρκώς τις τελευταίες μέρες για τα νέα δεδομένα της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα (δεν θα λειτουργήσει σήμερα κανένα εκδοτήριο) και ζητούν συμπαράσταση, αλλά με μεγάλη προσοχή, καθώς ήδη ο Αρης έπαιξε ένα ματς χωρίς θεατές.

Τα πλάνα του Μάντζιου

Ο Ακης Μάντζιος δεν υπολογίζει στον τραυματία Φαμπιάνο, ετοιμάζει όμως τον Βέλεθ για το κέντρο της άμυνας (τη θέση διεκδικεί και ο Ρόουζ), ενώ επιστρέφει ο Μάγιο στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μπράμπετς με το Φρίντεκ και τον Κουέστα θα συμπληρώσουν την αμυντική γραμμή. Η τριάδα των χαφ (Μόντσου, Σιφουέντες, Μάνου Γκαρθία) δεν άλλαξε στην τελευταία προπόνηση, αν και ο Μάντζιος αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να ξεκινήσει με καθαρό αμυντικό χαφ τον Ζαν Ζιλ Εμβοντό.

Ο Σίστο με ένας από τους Ντιαντί-Σαβέριο θα είναι στα εξτρέμ και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Ο τεχνικός του Αρη ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα και βοήθειες από τους εξτρέμ για να μην επαναληφθούν τα λάθη της Κρήτης, αλλά και συγκέντρωση ειδικά στο κέντρο της άμυνας.

Για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι και ο Χουάνκαρ, που αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News