Νις: Νίκησε με 8-0 την Σεντ Ετιέν και έγραψε ιστορία!

Η Νις έγραψε ιστορία όχι με το τελικό 8-0 επί της Σεντ Ετιέν αλλά με τον αριθμό τερμάτων που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο αμυντικός της Σεντ Ετιέν, Λέο Πετρό, δήλωσε ότι η χθεσινή ήττα με 8-0 στη Νίκαια  από τη Νις ήταν «ντροπή» για το σύλλογο της Ligue 1.

Το αυτογκόλ του Ντιλάν Μπατουμπίνσικα στο τέταρτο λεπτό ξεκίνησε ένα χαμό για τους φιλοξενούμενους καθώς η Νις διπλασίασε το προβάδισμά της τρία λεπτά αργότερα, με δύο γκολ του  δοκάρι του Γιουσύφα Μουκόκο να κάνει τους γηπεδούχους την πρώτη ομάδα αυτού του αιώνα που σημείωσε έξι γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας.

«Δεν υπάρχει ανάλυση. Είναι ντροπή αυτό που κάναμε. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για τους εαυτούς μας, για τους υποστηρικτές μας και για όλη τη δουλειά που καταβάλαμε», είπε ο Πετρό στο DAZN μετά την τέταρτη ήττα της Σεντ Ετιέν σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

«Να δεχτούμε οκτώ γκολ, να είμαστε ανύπαρκτοι στην ψυχική μας κατάσταση και στις μονομαχίες. Δεν ξέρω τι να πω», πρόσθεσε.

Η νίκη συνέπεσε με τους εορτασμούς της 120ης επετείου της Νις, με τον προπονητή Φρανκ Εζ να λέει ότι το αποτέλεσμα θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό του για πάντα:   «Οι αγώνες με τέτοια σκορ δεν γίνονται συχνά, αν ποτέ», είπε ο Εζ εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας στο Stade de Nice, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους σε πέντε αγώνες της Ligue 1.

Ο Πετρό είπε ότι η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της αυτό το αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό, με τον επόμενο αγώνα με τη Ναντ να είναι στις 29 Σεπτεμβρίου.: «Έχουμε 10 ημέρες για να δουλέψουμε πολύ σκληρά… Θα κοιτάμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι πολύ γρήγορα», είπε ο Πετρό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News