ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εκτός ο Μπουζούκης με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για τα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, με στόχο να πραγματοποιήσει τη δεύτερη νίκη του, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, με το Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Με στόχο το δύο στα δύο ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ το Σάββατο (18/9,20;30) με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την προπόνηση και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα, με μοναδικούς απόντες τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μαουρίσιο αλλά και ο Αϊτόρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο. Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Γιεν ΕΝγκμπακοτό.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Βιτάλ, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καρλίτος, Μακέντα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News