Ολυμπιακός Κ19: Με χατ τρικ του Κωστούλα... ισοπέδωσε τον Αρη (0-4)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έκανε… περίπατο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαράλαμπο Κωστούλα – Γκολ και ο Μπακούλας.

Επαιξαν σαν… πρωταθλητές Ευρώπης οι νέοι του Ολυμπιακού, που ενισχύθηκαν από τα παιδιά που προπονούνται με την πρώτη ομάδα! Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία εμφατική νίκη με 4-0 στην έδρα του Αρη και συνεχίζουν… ακάθεκτοι.

Απόλυτος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Χαράλαμπο Κωστούλα, ο οποίος έκανε χατ τρικ και ήταν… άλυτος γρίφος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκείνος άνοιξε το σκορ στο 5′ μετά από πάσα του Πνευμονίδη, διπλασίασε το προβάδισμα στο 48′ μετά από μπαλιά του Μουζακίτη και έκανε το 0-3 μετά από 10 λεπτά, από όμορφη ενέργεια του Παπακανέλλου.

Το… κερασάκι μπήκε από τον Μπακούλα στο 82′, με ένα προσωπικό γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Πρεκατές (65′ Καρκατσάλης), Παναγάκος, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος (65′ Γιουσούφ), Πνευμονίδης (65′ Τουφάκης), Κωστούλας (80′ Λίγδας), Αλαφάκης (80′ Ρολάκης).

Άρης: Κυριαζής, Βέργας, Δουπατσής, Σιταράς, Σεβαστίδης, Σέφα (46′ Καρακώστας), Χαρούπας, Μεμέτογλου (86′ Πασχαλίδης), Καραμανλής, Γεωργίου, Βεριντιάνο (62′ Τότσικας)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News