Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ντεμπούτο με ισοπαλία για τον Μακελελέ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, που «κόλλησαν» στο 1-1 με τα γκολ των Λομονάκο (35′) και Γιαμπλόνσκι (28′), για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 20 λεπτά λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου (69΄), ο Παναιτωλικός έμεινε στο 1-1 εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι, στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο, προηγήθηκαν με τον Γιαμπλόνσκι στο 28΄, ενώ ισοφάρισε στο 35΄ ο Παναιτωλικός με τον Λομόνακο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90+1΄ Κοντούρης), Μπουζούκης (76΄ Μιγκέλ Λουϊς), Μπελεβώνης (76΄ Λαχούντ), Ντίας (64΄ Ρόα), Λομόνακο (76΄ Μάιντεβατς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Καστάνο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (87΄ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Καλτσάς (87΄ Παλάσιος), Μπαρτόλο (71΄ Ρούμπεν Γκαρθία), Άνταμ (59΄ Αλάγκμπε), Κρέσπι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News