Κίνα: Τρομακτική πτώση πεζοπόρου από απότομη πλαγιά!

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν πεζοπόρο στην Κίνα να πέφτει με σοκαριστικό τρόπο από μια απότομη πλαγιά.

Δραματικά πλάνα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας τη στιγμή που ένας άνδρας γλιστράει και πέφτει από μια απότομη βουνοπλαγιά ενώ έκανε πεζοπορία στην επαρχία Anhui της ανατολικής Κίνας τη Δευτέρα.

Ο 42χρονος Yang Meng βρισκόταν στα βουνά Fanzengjian όταν γλίστρησε και έπεσε, καταγράφοντας τη στιγμή με μια κάμερα 360 μοιρών.

Η κοντινή λήψη δείχνει τον άνδρα να γλιστράει σε μια ολισθηρή —από τη βροχή— πλαγιά, προτού ένα δέντρο σταματήσει την πτώση του και του σώσει τη ζωή.

«Όταν χτύπησα το δέντρο, ένιωσα σαν να έπεσε πάνω μου ένας βαρύς βράχος.Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ καθόλου και γλιστρούσα όλο και πιο γρήγορα. Τότε ήταν που κατάλαβα πως πρέπει να πέφτω από έναν γκρεμό», είπε στο CNN την Παρασκευή (20/9).

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι νεκρός»

«Όταν χτύπησα το δέντρο, ένιωσα σαν να έπεσε πάνω μου ένας βαρύς βράχος. Σκεφτόμουν μόνο: ‘δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι νεκρός’».

Το βίντεο, που τραβήχτηκε και αναρτήθηκε στο Douyin, την κινεζική έκδοση του TikTok, έχει συγκεντρώσει πάνω από 280.000 likes και έχει μοιραστεί περισσότερες από 445.000 φορές.

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν το σοκ τους, σχολιάζοντας πόσο τυχερός είναι που ζει και δείχνοντας ευγνωμοσύνη που ένα δέντρο του έσωσε τη ζωή.

Σε ένα μεταγενέστερο βίντεο που μοιράστηκε στην πλατφόρμα, ο Yang ανέφερε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά στην πτώση, αλλά είχε μερικές μελανιές στο αριστερό του πόδι.

«Υποθέτω ότι βγήκα σχεδόν αλώβητος. Μόνο μια μικρή γρατζουνιά στο αριστερό μου χέρι και ένα μικρό κόψιμο στο μηρό. Κατά τα άλλα, ήμουν μια χαρά», είπε στο CNN.

«Δεν θα το αφήσω να με κρατήσει πίσω»

Ο Yang δήλωσε ότι το περιστατικό τον έκανε να σκεφτεί βαθύτερα για το νόημα της ζωής.

«Η ζωή είναι πραγματικά σύντομη, γι’ αυτό πρέπει να εκτιμούμε κάθε μέρα. Δεν θα αφήσω αυτό το περιστατικό να με κρατήσει πίσω. Αν μη τι άλλο, με ωθεί να εξερευνήσω τον κόσμο ακόμη περισσότερο», δήλωσε.

Η επαρχία Anhui, περίπου 450 χιλιόμετρα δυτικά της Σαγκάης, χτυπήθηκε από βροχές τις τελευταίες ημέρες, καθώς δύο ισχυροί τυφώνες, ο Bebinca και ο Yagi, έπληξαν την περιοχή.

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν τον Bebinca, ο οποίος έφτασε στη στεριά τη Δευτέρα, ως την ισχυρότερη καταιγίδα που έπληξε τη Σαγκάη από το 1949.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News