ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 24-36: Το... πάτησε και τον έχασε!

Ηταν να μη φορτσάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ και τελείωσε το πρώτο ντέρμπι της φετινής Handball Premier.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη μάχη για ένα ημίχρονο στην πρεμιέρα της νέας Hanball Premier, όμως η ποιότητα… δεν κρύβεται. Ο ενισχυμένος πρωταθλητής Ολυμπιακός έκανε ό,τι και στο Σούπερ Καπ: Νίκησε τον ΠΑΟΚ με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος και ξεκίνησε… με το δεξί.

Τα πρώτα λεπτά στο «Σπίτι του Χάντμπολ» είχαν δύο ομάδες που σκόραραν… εναλλάξ. Χρειάστηκαν 28 ολόκληρα λεπτά για να αποκτήσει κάποια ομάδα προβάδισμα δύο τερμάτων. Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός, που έκανε το 12-14 με τον Πασσιά και αμέσως μετά το 12-15 με τον Σάββα.  Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 13-15 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Mιλώντας στην ΕΡΤ, ο Πέτρος Κανδύλας έμεινε στο μεγάλο ροτέισιον των «ερυθρόλευκων», που έκανε τη διαφορά. Πράγματι! Αυτό έπαιξε… τεράστιο ρόλο και ενώ ο ΠΑΟΚ έμενε από ανάσες, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με φρεσκάδα, πάτησε το γκάζι και δεν κοίταξε πίσω ποτέ.

Λεπτό με το λεπτό η διαφορά μεγάλωνε και το κοντέρ σταμάτησε στο +12, με τους πρωταθλητές να φεύγουν με μία πειστική νίκη (36-24) και μία εξαιρετική εμφάνιση.

 

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκιγκόφ, Ζαφείρης, Λαδάκης, Τσαμουρίδης, Τσιγαρίδας, Νικολαΐδης, Ιωάννου, Κ. Κουκμίσης, Παπάζογλου, Γκεοργκιέφσκι, Κόρμπελ, Ν. Κουκμίσης, Μπάτζιος, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης, Ζώρος.
Ολυμπιακός (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς, Παπαβασίλης, Βίντα, Τζίμπουλας, Θ. Παπάζογλου, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Σλίσκοβιτς, Βούγιοβιτς, Βέγιν, Λιάπης, Πασσιάς, Μιχαηλίδης, Σάββας, Νικολίνταης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News