Super League 2: Επιστολή απάντηση Δ. Παναγιωτάκη στον Μαρτσούκο

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της Superleaque2 επιστολή απάντηση του Διονύση Παναγιωτάκη για το ONE Channel και την πρόταση τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων, προς τον πρόεδρο της Λίγκας, Πέτρο Μαρτσούκο

Στην επιστολή επισημαίνεται:

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,

Θα ήθελα να εξηγήσω το περιεχόμενο της επιστολής μου .

Στην περσινή μας συνάντηση σας ανέπτυξα το σκεπτικό μου και σας έκανα μια προσφορά για να έχουμε σαν ΟΝΕ Channel την δυνατότητα της τηλεοπτικής και διαδικτυακής  εκμετάλλευσης  του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2.

Σας είχα εκφράσει το ενδιαφέρον μας  να αγοράσουμε το δικαίωμα προβολής αλλά και πώλησης των αγώνων.

Να έχουμε την δυνατότητα να προβάλει το ΟΝΕ δυο αγώνες και άλλοι  δύο να μπορούν  να δοθούν σε μια πλατφόρμα ή σε κάποιο site  για να προβληθούν .

Πέρσι ενώ σας έκανα προσφορά,  το action24 έχοντας  καλύτερη πρόταση εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης.

Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα.

Φέτος και μετά  από την περσινή μου εμπειρία διαπραγμάτευσης,  θεώρησα καλό να μοιραστώ το σχέδιο μου  (προβολή και εκμετάλλευση των αγώνων)  με τον συνεργάτη μου Κώστα Καραπαππα  – κάνουμε παράγωγες αθλητικού περιεχομένου μαζί –  επιπλέον  έχει μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση από εμένα στα ποδοσφαιρικά θέματα, και θα παραχωρούσαμε όπως σας είχε αναφέρει τον κεντρικό αγώνα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA TV .

Το αρχικό τηλεφώνημα του κ. Καραπαπα προς εσάς έγινε από το γραφείο μου και άκουσα τι ακριβώς σας μεταφέρθηκε.

Σας ανέφερε την πρόταση μας, για αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων και την χορηγία ονοματοδοσίας στο ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ .

Σας ρώτησε μάλιστα εάν το ενδιαφέρον που έχετε από άλλο κανάλι έχει εκδηλωθεί εγγράφως,  για να κατατεθεί  άμεσα από το  ONE και το  MEGA γραπτή προσφορά και εσείς απαντήσατε  με την φράση  «όχι μόνο λόγια».

Μείναμε με την εντύπωση, όπως αναφέρω και στην επιστολή μου στις 19-9-24, ότι θα μας ειδοποιήσετε ώστε να κάνουμε και εμείς την πρόταση μας.

Κάτι ανάλογο έγινε και πέρσι και αυτό είναι που αναφέρω στην επιστολή μου. Εσείς σαν ένωση έχετε δικαίωμα και δεν το αμφισβητούμε να δώσετε για μετάδοση και ονοματοδοσία το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2  όπου νομίζετε πιο συμφέρον για τα μέλη της .

Πέρσι ήταν το action24,  φέτος είναι ο ΣΚΑΙ .

Πέρσι ενημερώθηκαν τα μέλη σας και για τις δύο προτάσεις. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν εκτιμήθηκε η πρόταση μας και αν ενημερώθηκαν και φέτος τα μέλη σας.

Δηλαδή εάν κρίνατε σαν ένωση, ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία γραπτή προσφορά αφού ήδη μια άλλη προσφορά σας έχει ικανοποιήσει απόλυτα και δεν χρειάζεται να ειδοποιηθούμε .

Τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Πήρα όμως την απόφαση να στείλω την επιστολή διαμαρτυρίας γιατί προσωπικός μου φίλος, που είναι ιδιοκτήτης ομάδας της SUPER LEAGUE 2, μου είπε ότι θέλει να ξέρει τι έγινε γιατί δεν έλαβε καμία ενημέρωση  ώστε να κρίνει πιο είναι το συμφέρον για την ομάδα που επενδύει τα χρήματά του .

Για το Οne Channel

Διονύσης Παναγιωτάκης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News