Άρης: Με Τολιόπουλο η αποστολή του Καστρίτη για την πρεμιέρα του EuroCup

EUROKINISSI

Στην αποστολή για την πρεμιέρα του EuroCup απέναντι στην Βενέτσια (25/9 21:00) βρίσκονται κανονικά οι Βασίλης Τολιόπουλος και Μάνος Χατζηδάκης. Αναλυτικά η αποστολή του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Άρης κάνει πρεμιέρα αύριο (25/9 21:00) στο EuroCup για φέτος, με τους «Κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Βενέτσια στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Στην αποστολή του Γιάννη Καστρίτη πρόλαβε να συμπεριληφθεί ο Βασίλης Τολιόπουλος, παρά το σφύξιμο στον τετρακέφαλο που τον ενοχλούσε, ένα πρόβλημα που τον εμπόδισε να προπονηθεί κανονικά στη διάρκεια της εβδομάδας. Στην αποστολή επίσης βρίσκεται και ο Μάνος Χατζηδάκης, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Νέιτ Λαζέφσκι και ΝτιΜόι Χοτζ, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Ο ΑΡΗΣ Μidea αναχωρεί για την Ιταλία, όπου αύριο (25/09, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Reyer Venezia στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού BKT EuroCup.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αεροπορικώς το μεσημέρι για τη Βενετία και το απόγευμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ιταλικού εδάφους. Εκτός αποστολής μένουν οι Nate Laszewski και D’Moi Hodge οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, όπως και οι νεαροί Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας οι οποίοι επίσης είναι τραυματίες.

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea απαρτίζουν οι:

1 James Banks

2 Landers Nolley

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 David DeJulius

10 Μάνος Χατζηδάκης

12 Γιώργος Γκιουζέλης

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

14 Donovan Clay

22 Trey Woodbury

23 Josh Roberts

72 Λευτέρης Μαντζούκας»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News