Super League 2 Παρασκήνιο: Οι πρόεδροι πολλών ομάδων ζητούν διευκρινήσεις από τον Μαρτσούκο μετά τη νέα επιστολή του Παναγιωτάκη

Super League 2 Παρασκήνιο: Οι πρόεδροι πολλών ομάδων ζητούν διευκρινήσεις από τον Μαρτσούκο μετά τη νέα επιστολή του Παναγιωτάκη

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday γράφει για την αναστάτωση που έφεραν στη Super League 2 και τον πρόεδρο της, Πέτρο Μαρτσούκο, οι αποκαλύψεις του ιδιοκτήτη του One Channel, Διονύσης Παναγιωτάκης

 

Θέλησε να βγει απ’ το… καβούκι του ο Μαρτσούκος και να δείξει ότι -τάχα μου- δεν έχει κάτι να φοβηθεί με την απιστία εις βάρος των ομάδων, απ’ τη στιγμή που έδωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 στον ΣΚΑΪ με λιγότερα χρήματα απ’ αυτά που γνώριζε ότι πρόσφερε το One Channel.

Ετσι, τον συμβούλεψαν τον Πέτρο, αυτό έπραξε. Αλλά δεν του είπαν καλά. Το κατάλαβε απ’ τη νέα επιστολή που έστειλε το κανάλι με αποδείξεις και ονόματα. Και με μία σημαντική αποκάλυψη.

Οτι ήδη παράγοντες ομάδων άρχισαν να ρωτούν τι ακριβώς συζητήθηκε ανάμεσα στον Μαρτσούκο και το One Channel και γιατί δεν ενημερώθηκαν για την προσφορά τα μέλη της Σούπερ Λίγκας 2, δηλαδή, οι ΠΑΕ.

Μαθαίνω ότι έντονο ενδιαφέρον για τις πρακτικές του Μαρτσούκου έχουν δείξει σημαντικά ονόματα της κατηγορίας. Οχι μόνο σε επίπεδο επιχειρηματικής δράσης, αλλά και βάσει των οπαδών που διαθέτουν οι ομάδες τους.

Ο Ρούπτσος του Πανιωνίου, ο Ροκάκης των Χανίων, ο Πρίτσας της Κηφισιάς είναι μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ που ζητούν εξηγήσεις για τη στάση που κράτησε ο Πέτρος σε μία υπόθεση, η οποία αφορούσε άμεσα τις ομάδες και τα έσοδά τους.

Τι θα τους απαντήσει ο Μαρτσούκος; Με τη διαρροή ότι τον πίεζαν οι ομάδες να προτιμήσει τα λιγότερα χρήματα του ΣΚΑΪ; Ποιοι παράγοντες τον πίεσαν και με ποιον; Εμπλεξε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 και τώρα αρχίζει και το καταλαβαίνει.

Διότι όπως σας προανέφερα, η νέα επιστολή του One έχει αποδείξεις και ονόματα. Στριμώχνει άγρια τον Μαρτσούκο, ο οποίος είναι υποχρεωμένος, πλέον, ν’ αναζητήσει διέξοδο διαφυγής

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News