Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Διετές συμβόλαιο στον Ουνάς - Κοντά σε συμφωνία»

Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Διετές συμβόλαιο στον Ουνάς - Κοντά σε συμφωνία»

Βούιξε η Γαλλία και η Αλγερία αναφορικά με τον Αντάμ Ουνάς ο οποίος φέρεται να έχει πει το ναι στον Ολυμπιακό και να συζητάει τις τελευταίες λεπτομέρειες

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές καθώς υπάρχουν φήμες πως ίσως να κάνει κάποιες κινήσεις. Βέβαια το όνομα του27χρονου Αλγερινού δεξιού εξτρέμ Αντάμ Ουνάς είναι στην κορυφή της ατζέντας, τουλάχιστον έτσι όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της Γαλλίας.

Υπήρξε νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από το footmercato, το οποίο ανέφερε και λεπτομέρειες αναφορικά με τις συζητήσεις που κάνει ο Αντάμ Ουνάς με τον Ολυμπιακό. Ο Γαλλοαλγερινός δεξιός εξτρέμ φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ ατρχή συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι του έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο.

Τονίζεται πως οι συζητήσεις είναι προχωρημένες με τον διεθνή άσο να έχει δει με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πλάνο που του έχει παρουσιαστεί. Πάντα με βάση το δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός και ο 27χρονος, Αντάμ Ουνάς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ, συζητούν κάποιες λεπτομέρειες πριν ολοκληρωθεί το θέμα της μεταγραφής του.

 

Μάλιστα στην Αλγερία αναφέρουν πως ο διεθνής άσος έκανε χθες αργά το βράδυ το ταξίδι για την Αθήνα προκειμένω να ολοκληρώσει τις συζητήσεις, έχοντας μαζί και τους εκπροσώπους του.

Πρόκειται για μια ακόμα από τις πολλές αναφορές που υπάρχουν σχετικά με το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Αντάμ Ουνάς. Οι «ερυθρόλευκοι» από την μεριά τους δεν έχουν πει το παραμικρό πως θα κάνουν κάποια ακόμα κίνηση που αφορά το ρόστερ τους.

Ο Γιαζίτσι και το κάτι… άλλο!

Κι όλα αυτά ενώ στην Τουρκία επιμένουν πως οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιουσούφ Γιαζίτσι. Ο 27χρονος διεθνής άσος ήταν συμπαίκτης με τον Ουνάς στη Λιλ. Ωστόσο φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις και από ομάδες της Premier League.

Από την άλλη πλευρά τελευταία υπάρχουν σενάρια που τους θέλουν να σκέφτονται να κάνουν κι άλλες κινήσεις, πέραν του Ουνάς, με μια από αυτές να μην έχει να κάνει με κάποιο μεσοεπιθετικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News