Αρης: Αμφίβολος για Τούμπα ο Μάγιο-Το phοtostory από την προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δύσκολα θα ενισχύσει ο Ούγκο Μάγιο τον Αρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο-Δείτε στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Αρης ολοκληρώνει αύριο Σάββατο την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο εκτός από τον Φαμπιάνο, όλα δείχνουν πως ούτε ο Ούγκο Μάγιο θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ, που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, έχασε το ματς με τον ΟΦΗ και επέστρεψε να παίξει με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα. Αν και προφυλάχθηκε με τον Εθνικό και δεν ταξίδεψε καν στην Αθήνα, έβγαλε μόνο μέρος του προγράμματος σήμερα στην προπόνηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πριν από την αυριανή προπόνηση θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του, αλλά υπάρχει ελάχιστος χρόνος για το ντέρμπι και δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα, αν και καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του θα πάρει ο Μοντόγια.

Ο Ακης Μάντζιος έριξε το βάρος σήμερα σε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων, ζητώντας από τους παίκτες του να σκοράρουν. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και στοχεύει να επιστρέψει στο ματς με τη Λαμία.

Δείτε στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News