Τσιμίκας: Η στιγμή... ηρωισμού που τον έκανε viral - «Θα πέθαινε για τον σκοπό»

Ενα απόσπασμα από το Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ, με τον Τσιμίκα να προσπαθεί να σταματήσει τη μπάλα με το κεφάλι, έγινε VIRAL!

Δεν έχει ξεκινήσει άσχημα η σεζόν και η εποχή Σλοτ για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Ολλανδό ως αναπληρωματικός του Ρόμπερτσον.

Ο Ελληνας μπακ έχει πάρει λεπτά ως αλλαγή σε τρία ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχει ξεκινήσει βασικός σε Τσάμπιονς Λιγκ (με τη Μίλαν, κάνοντας ασίστ) και Λιγκ Καπ.

Μία ενέργειά του στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, όμως, ήταν που τον έκανε… Viral. Στο βίντεο, φαίνεται ο Τσιμίκας να επιχειρεί να εμποδίσει τον Κίλμαν να σουτάρει, βουτώντας, ουσιαστικά, με το κεφάλι στη μπάλα.

Οι παραθέσεις στο tweet ήταν πολλές, όπως και οι συγκρίσεις με τον Φιλ Τζόουνς, που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Κάποιος έγραψε «προτίθεται να πεθάνει για τον σκοπό», ενώ αλλός… το ανέλυσε. «Λοιπόν, ουσιαστικά καθυστέρησε τον αντίπαλο και τον έκανε να πάρει περισσότερο χρόνο και χρειάστηκε επιπλέον άγγιγμα, που επιτρέπει στον Κέλεχερ να πλησιάσει και να κλείσει τις γωνίες του».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News