Μαρινέλλα: Τι απαντούν Μενδώνη-Γεωργιάδης για την απουσία ασθενοφόρου στο Ηρώδειο, όταν κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Τι υποστήριξαν.
Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με παρέμβασή της στην εκπομπή του «ΑΝΤ1», «Το Πρωινό», αναφέρθηκε στην απουσία ασθενοφόρου στο Ηρώδειο σε ιδιωτικές παραστάσεις όπως απαντήσεις έδωσε και ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Αρχικά η κ. Μενδώνη τόνισε ότι «ο ιδιώτης είναι αυτός ο οποίος έχει όλη την εξυπηρέτηση της παράστασης. Το Ελληνικό Φεστιβάλ, όταν έχει τις δικές του παραστάσεις, τις δικές του παραγωγές ή αυτές που έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του, φροντίζει και έχει ανάλογη εξυπηρέτηση: και με γιατρούς, και με νοσηλευτές και με ασθενοφόρο και είναι σε άμεση συνεργασία με το ΕΚΑΒ».
Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
TAGS
# Επικαιρότητα
