Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το μήνυμα του Αλαφούζου σε όσους θέλουν νέο συμβόλαιο

Πώς προσπαθεί να νουθετήσει το αφεντικό του Παναθηναϊκού τους ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται τις προτάσεις του. Εξηγεί ο «τρελός του χωριού».

Το πήρε συνήθεια ο Αλαφούζος να ανοίγει το πορτοφόλι για να πληρώνει τα έξοδα των οπαδών απ’ την επαρχία που θέλουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να δουν ένα σημαντικό ματς της Πανάθας. Το έκανε ο κυρ-Γιάννης στη ρεβάνς με τη Λανς και πολλοί επικρότησαν την ενέργειά του επειδή παιζόταν το μέλλον της ομάδας του στην Ευρώπη. Αντίπαλο απ’ τη Γαλλία είχε η Πανάθα. Ο «Aλφι», όμως, το κάνει συνήθεια. Τώρα, πληρώνει τα έξοδα, για να γεμίσει το OAKA κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τι σημαίνει, όμως, ότι πληρώνει τα έξοδα μετακίνησης; Υπάρχει κι η διατροφή σ’ αυτά; Απλώς εκφράζω μία απορία, διότι επί της ουσίας, ο Αλαφούζος αναλαμβάνει την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στις μεγάλες οδικές αρτηρίες με τα ναυλωμένα πούλμαν.

Κάνω λάθος; Ας με βοηθήσει κάποιος νομικός. Μέχρι τότε, όμως, μπορούμε να δούμε τον στόχο της διαρροής για το νέο συμβόλαιο του Τσέριν. Oχι ότι αποδέχτηκε ο Aνταμ την πρόταση, αλλά ότι άλλαξε ατζέντη για να υπογράψει στην Πανάθα.

Aρα, ο Σλοβένος ήθελε να μείνει κι έκανε ό,τι χρειαζόταν για να επιτευχθεί η συμφωνία. Η διαρροή δεν έγινε τυχαία. Ούτε αφορούσε επί της ουσίας τον Τσέριν. Μήνυμα στους άλλους παίκτες ήταν. Στον Ιωαννίδη και -κυρίως- στον Βαγιαννίδη, που ακόμα δεν έχουν βάλει τζίφρες.

Ο δεύτερος, μάλιστα, δεν έχει δείξει διάθεση να αποδεχτεί την προσφορά. Σας είχα προϊδεάσει απ’ την ημέρα που ανακοινώθηκε ο Μπάλντοκ ότι θα έμπλεκε η υπόθεση με τον «Βάγια».

Hθελε, λοιπόν, να διαμηνύσει ο Αλαφούζος ότι εκείνος έκανε όσα έπρεπε κι από δω και πέρα, πρέπει να γνωρίζουν οι οπαδοί πως είναι στη βούληση των παικτών η παραμονή τους στην Πανάθα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News