Ορτέγκα: «Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στον Ατρόμητο»

Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Πότε έγινε στον Ορτέγκα το τηλεφώνημα από Αργεντινή και η αντίδραση του!

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μίλησε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (29/9).

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και την ανάγκη της νίκης στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Αρχικά, τόνισε: «Πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί γνωρίζουμε το πρόγραμμα. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή γιατί ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε ο καλός μας εαυτός κόντρα στον Ατρόμητο».

Για το ματς με τον Ατρόμητο, υπογράμμισε: «Ο στόχος μας και η προτεραιότητα μας πάντα είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Απέναντι στον Ατρόμητο πρέπει να κυριαρχήσουμε, να γίνουμε τα αφεντικά του αγώνα, να παίξουμε σαν Ολυμπιακός και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί, ειπε: «Ξέρουμε πως ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στον Ατρόμητο γιατί χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη σε αυτό το ματς για να μπούμε στα επόμενα με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα παιχνίδια με την Μπράγκα και με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικά, αλλά το ίδιο σημαντικό είναι και αυτό με τον Ατρόμητο και πρέπει να το κερδίσουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News