Εξωγήινος Πάλμερ: Καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο - Γιατί «χαμογελάει» ο Παναθηναϊκός;

Απίστευτα πράγματα από τον Κόουλ Πάλμερ της Τσέλσι, ο οποίος σκόραρε 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπράιτον.

Στη ζώνη του… λυκόφωτος βρίσκεται ο εξωπραγματικός Κόουλ Πάλμερ, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά το φοβερό του ταλέντο.

Ο 22χρονος άσος της Τσέλσι, δεν έβαλε ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία… αλλά τέσσερα γκολ (το ένα με πέναλτι και το ένα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ) στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης των μπλε του Λονδίνου με την Μπράιτον, φτάνοντας 7 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Τα τέσσερα γκολ που έβαλε στο πρώτο ημίχρονο, αποτελούν νέο ρεκόρ στην ιστορία της Premier League, καθώς δεν έχει ξανά συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Επίσης, σε μόλις 39 εμφανίσεις έφτασε τα 3 χατ-τρικ με την φανέλα της Τσέλσι, όντας στην κορυφή της λίστας μαζί με Ντρογκμπά, Λάμπαρντ και Χάσελμπαϊνκ.

Μια συνθήκη που αφήνει σχετικά… αδιάφορο τον Παναθηναϊκό, καθώς παρότι το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι για την δεύτερη αγωνιστική του League Phase του Conference League, ο ίδιος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του.

Ενα από τα σημερινά του γκολ, προήλθε από αυτή την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News