Ολυμπιακός: Για μία ώρα τα είπαν παίκτες και Μεντιλίμπαρ - «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Group therapy στη χθεσινή προπόνηση και υπόσχεση νίκης απόψε κόντρα στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός μετά τα όσα συνέβησαν χθες στον Ρέντη βγήκε κερδισμένος. Μια μεγάλη συζήτηση για μια ώρα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με τον Μεντιλίμπαρ και τον Κοβάσεβιτς να μιλάνε αρχικά στους παίκτες και στη συνέχεια να εκφράζονται και αυτοί.

Τι είπε ο “Μεντί”; Πως τα τελευταία αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν καλά για τους Πειραιώτες πρέπει να αλλάξουν. Άμεσα, με αρχή το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. «Είμαστε ο Ολυμπιακός κι έχουμε μάθει να τους κερδίζουμε όλους. Ξέρουμε τον τρόπο για να ξεπεράσουμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, ξέρουμε πως να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα τα δώσουμε όλα στην συνέχεια. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε άλλο έτσι, πρέπει να αντιδράσουμε. Αδικούμε τους εαυτούς μας και την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε» ήταν το γενικό μήνυμα που βγήκε απο την συνάντηση με τον Μεντιλίμπαρ να συμπληρώνει πως πιστευεί πολύ στην ομάδα και στον κάθε παίτκη ξεχωριστά. Κια πως ειναι σίγουρος πως θα μπει ξανά η ομάδα στον δρόμο της. Τονίζοντας πως τα τρια ματς που έρχονται ειναι κομβικά. Ματς που πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν ενωμένοι κι έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, κάτι που επεσήμαναν και οι ίδιοι οι παίκτες που πήραν τον λόγο. Οι «παλιοί» Ελ Καμπί, Τζολάκης, Εσε, Ροντινέι αλλά και ο «φρέσκος» και πολύπειρος Ολιβέιρα που θέλει και τη δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα να πανηγυρίσει επιτυχίες.

Ολοι τους συμφώνησαν πως ειναι τα πάντα στο χέρι τους. Να πεισμώσουν, να τα δώσουν όλα και να πάρουν τα ματς, Και απο τα λόγια στις πράξεις. Στο Καραϊσκάκη στις 6μμ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News